Toktamış İlkokulu
TOKTAMIŞ MAH. 8001 SK. TOKTAMIŞ ILKOKULU BLOK NO 1 İÇ KAPI NO 1 CEYHAN / ADANA

VİZYON

Görev ve sorumluluklarının bilincinde, öğrenmeyi öğrenmiş, bilgiden beceri üretebilen, Yaratıcı düşünce ve katılımcı yöntemlere açık, araştırmacı ve sorgulayıcı, Sosyal ilişkileri gülü,saygı , sevgi ve hoşgörü esasına dayalı, İnsanların erdemlerini önemseyen, toplum ve toplumsal sorunlara karşı duyarlı, Ekip ruhuna sahip, planlı, programlı, disiplinli,: Yeniliklere açık, demokrat, insan haklarına ve başkalarının özgürlüklerine saygılı, Çalışmalarımızda toplam kaliteyi hedefleyen bir kurumuz.

MİSYON

Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

NORMAL ÖĞRETİM

8:20 / 14:20

SOBALI

İl´e 40 km, İlçeye 2 km uzaklıktadır.